22 октомври 2011 г.

Джелена в Уинипег, Канада | 20.10

/Натиснете снимката/

Джъстин Бийбър още веднъж направи грандиозна среща за приятелката си, Селена Гомес. Седмици след като изненадата актрисата от Монте Карло с частна прожекция на Титаник в Staple Center, Лос Анджелис, изпълнителят на Baby, нае кино салон, за да гледа "Real Steel" с нея.

The Winnipeg Free Press съобщи, че тийн двойката се е насладила на прожекция на касовия хит с участието на Hugh Jackman в киното SilverCity Polo Park в Уинипег в четвъртък вечерта (20 октомври), Източници твърдят, че докато двамата гледали филм, са им доставили пица в тяхната зала.

Джъстин се върна в Канада, след като приключи успешно неговото турне My World. "Хубаво е да съм отново в Канада - липсваше ми родината." това написа той в туитър в четвъртък. Неговата приятелка, Селена Гомес, е в града за концерт от нейното турне We Own The Night в петък, 21 октомври. В четвъртък вечерта, тя написа в туитър "Прекарах страхотен ден тук в Уинипег. Нямам търпение да видя всички ви утре!!"

Колкото до срещата на Джъстин и Селена в Staples Center, тя беше през септември, след като двойката посети концерт на Деми Ловато в Nokia Theatre в Лос Анджелис. Беше докладвано, че след концерта, поп сензацията завел приятелката си до Los Angeles Lakers през подземен тунел, който свързвал двете арени.

В Staples Center, Джъстин бил приготвил маса за двама с храна от луксозния ресторант в киното, the Lexus Club. След вечерята, Титаник бил прожектиран на екрана в арената. Носят се слухове, че изненадата е била вдъхновена от филма на Adam Sandler - "Mr. Deeds".

Кредит: Selena-Daily.Com

Няма коментари:

Публикуване на коментар